Jeg ønsker å avslutte min brukerkonto og alle tilhørende data

Hvis du ønsker å avslutte din brukekonto, samt slette alle tilknyttede data om din bruker, så kan vi selvfølgelig hjelpe deg med det.

Vær klar over at denne handlingen ikke kan angres, og at du da ikke lenger kan logge inn med denne brukeren i Utleggsappen (du kan selvfølgelig lage ny bruker i appen).

Trykk på denne lenken for å sende en e-post til oss med beskjed om sletting av brukerkonto og tilhørende data: Sletting av Utleggsappen brukerkonto

Vi sender deg en bekreftelse så snart vi har avsluttet brukerkontoen din og slettet tilknyttet data.

Hvis du bruker versjon 1.xx, så kan du slette brukerkontoen din i appen. Dette gjøres - etter innlogging - under "Profil" fanen. Klikk på "Profil” og deretter "Slett konto" nederst på siden.